DSCF8807

Om oss

Frisör i Stockholm city sedan 2003

Välkommen in till din frisör i Stockholms centrum sedan 2003 (under samma regi). Vi har välutbildade och professionella frisörer. Vi hjälper dig med ditt hår. Rufs och Kalufs är en mysig salong, belägen i centrala Stockholm.

Inget känns så uppfriskande som ett frisörbesök och dessutom mår ditt hår bra av professionell vård med jämna mellanrum. Kom till oss och låt våra professionella frisörer ta hand om ditt hår på bästa möjliga sätt.

Din frisör på Norrmalm

Håret är viktigt för många av oss och det är i behov av regelbunden vård för att hålla sig fräscht. De flesta tvättar håret var eller varannan dag och besöker frisörsalongen för att klippa topparna varannan månad. Ibland vill någon göra en omfattande klippning och helt ändra frisyr. Känslan av ett mjukt och smidigt hår, oavsett om det är kort eller långt, är något de flesta uppskattar.

Genom att beställa tid för klippning eller färgning hos oss kommer du att få uppleva en genuin känsla av kvalitet. Hos oss står du som kund i fokus och vi gör allt för att leva upp till dina förväntningar. Vi kan komma med goda tips och råd för hur du kan vårda ditt hår och därmed behålla både frisyr och färg så länge som möjligt. Kvalitet och nöjda kunder är mycket viktigt för oss och det uppnår vi genom att ständigt vara uppdaterade kring hårmode och hårprodukter.

När det är dags att klippa håret är det viktigt att tänka genom hur du vill göra. Ibland dyker det upp kunder som ger våra frisörer fria händer och då ser vi till att skapa en hårfrisyr som passar både personlighet och ansiktsform. Frisör och kund kommer fram till en passande frisyr som kunden trivs och är nöjd med. Ofta har dock kunderna bestämda önskemål som vi levererar. Våra frisörer har den kompetens och erfarenhet som krävs för att skapa de mest komplicerade hårfrisyrer och vi uppskattar utmaningar.

Om du är på jakt efter en professionell och kompetent frisör i Stockholm är det oss du skall rikta dig till. Vi tar emot dig i vår exklusiva frisörsalong och erbjuder en känsla av personlig service där du och dina behov står i fokus.

Ring och boka tid hos oss. Ge ditt hår den exklusiva behandlingen det förtjänar.

Öppettider

  1. mån - tor
  2. fre
  3. lör

Kontakt

Notera: 
Boka på telefon: 08-200 888

Eventuell avbokning måste ske per telefon minst 24 timmar innan.